Hosszú hétvége

Posted: 2017/06/19 in 1. üveghegy - Ausztrália

Örültem, hogy korábban mehettem haza, mert jól esett rápihenni a 3 napos hosszú hétvégére. Eredetileg el szerettünk volna utazni QLD-be, picit melegedni, de a napi 12 órás melós napok mellett nem volt időm semmit foglalni. Így hát maradtunk otthon.

Szombaton sikerült összesen 14 órát aludnom, nem gyengén voltam kimerülve. Aztán meg annyira felpörögtem, hogy el mentünk sétálni egy nagyot. Grange és Glenelg között 21 km-t tettünk meg az este folyamán.

Vasárnap, mivel még mindig szépen sütött a nap, lenéztünk Encounter Bay felé, mert ilyenkor már elindulnak a bálnák, és reménykedtünk, hogy hátha látunk egyet-kettőt. Waitpinga Beach-nél szerencsénk is volt. Ez egy olyan partszakasz, ahol még nem jártunk. Nagyon gyönyörű, kiváló szörfös helynek tűnik a nagy hullámok miatt, viszont így télen elég szeles.

Hétfőn újra sétálni indultunk, Glenelgről Seacliffig mentünk el. Kellemes volt az idő (voltak, akik fürödtek a tengerben, pl. gyerekek – télen), mi meg próbáltuk kihasználni. Jó volt nem gondolni a melóra.

Reklámok

Kommentek, visszajelzések

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s