Esőnap

Posted: 2017/12/13 in 1. üveghegy - Ausztrália

Csütörtökön nyitottuk az egyik boltunkat Brighton-ban, ezért a teljes sales és marketing csapat ott tevékenykedett. Én több szempontból is érdekelt voltam, mert volt üzemanyag, shop és autómosó is, így muszáj volt ott lennem. 8-ra mentem, elvileg 11-kor nyitottunk volna, de arra esélyünk se volt. Amikor odaértem, még tele volt gépekkel, munkásokkal a placc, a boltba nem érkezett meg az összes áru. Ami megjött, azt meg vagy 3-szor pakoltatták át. Ugyan ehhez nekem semmi közöm, de ha már ott voltam, akkor segítettem.

Kint voltak a mosósok is, épp állították be a gépet, így a mi kis Fordunk lett a tesztautó. Ha 5-ször nem mosták le, akkor egyszer sem. Még szirváványos csillámpóni tisztítást is alkalmaztak rajta 🙂 . Persze mindezt mikor? Amikor szakadt az eső.

Míg én a terepen voltam, addig párom a hajómúzeumba vitte el a szüleimet. Bejárták a hajókat, felfedezték a magyar hölgyeményt is az egyik kiállított igazolványon. A múzeumból elsétáltak a világítótoronyhoz, de zárva volt, így próbáltak delfineket nézni. Ilyen hűvös, esős időben, még azok sem jöttek elő, nem úgy a konténer rakodó munkások. Ők bezeg pakolták a rakományt.

A túra után párom ismét csak megebédeltette anyuékat, méghozzá vietnámi saláta tállal, ami tele volt olyan zöldségekkel, amiket nem is ismertek. Erről az Indul a bakterház elhíresült mondása jutott eszembe (Csukjuk be a szemünket, és falatozgassunk), amikor mesélték, hogy mit ettek.

Mivel mind nekem, mind páromnak fogorvosi időpontunk volt, így hagytuk anyuékat csendes pihenőzni. Ez olyan jól sikerült nekik, hogy a doki után párom még edzeni is el tudott menni, én meg laksa meg csirke/marha noodle soup-ért is. 4.5 óra alvás után azért már csak felkeltettük őket, egyrészről vacsorázni, másrészről meg az esti tengerparti séta miatt.

Reklámok

Kommentek, visszajelzések

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s