Fókakolónia

Posted: 2018/04/21 in 1. üveghegy - Ausztrália

Hát eljött az utolsó nap is. Mivel csak késő este ment a gép, ezért bőven volt még időnk kihasználni a jó időt. Először is, egy kiadós reggeli után a parton, kiraktuk párom édesanyját és tesóját Semaphore-nál, hogy sétáljanak egyet a jetty-ig, amíg mi elintézzük a bevásárlást. Ennek ők, azt hiszem, nem annyira örültek – legalábbis, ahogy így a képeket nézem 🙂 .

Mi pikk-pakk meg is voltunk a vásárlással, szerencsére amire mi elértünk a jetty-hez, addigra ők is. Így jöhetett ismét a visszafelé séta – elvégre nehogy már az utolsó napon ne legyen meg a 10km-es penzum.

Tomi említette, hogy láttak valami fekete-féleséget a kőrakásoknál, meg kéne nézni visszafelé, hátha fóka volt az. Igaza volt, de még mennyire. Nem is egy, hanem egy csapat fóka pihengetett a vízben, illetve napozott a sziklákon. Ilyet nem lehet gyakran látni még itt sem.

Miután már jól kigyönyörködtük bennük magunkat, átmentünk a játszótérre egyet teniszt imitálni, kötél-siklani, meg csúszdázni, illetve a  szokásos markolósat játszani.

Rövid délutáni pihenő után jött a utolsó „vacsora”, sütöttem lazacot, meg volt hozzá finom pezsgő is. És még mindig volt időnk, így beiktattunk egy búcsú sétát Grange-Henley Beach-Grange útvonalon. A motivációt most egy pohár cider jelentette az egyik henley south-i bárban.

Ahogy hazaértünk, egy gyors zuhany és öltözés után már mentünk is a reptérre. A becsekkolással nem volt gond, viszont a nemzetközi terminálra nagyon hosszú sor állt. Sajnos késett az Emirates gépe, ezért torlódott fel a sok ember. Mivel ők repültek ki először, ezért az odavárakozókat szólították előre, és csak utána jöttek a Qatar-ral utazók. Majd’ háromnegyed órát kellett a sorban várni, de így többször volt alkalom elbúcsúzni.

Reklámok

Kommentek, visszajelzések

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s