Mi ez a cirkusz itt?

Posted: 2020/04/23 in 1. üveghegy - Ausztrália

Mondanom sem kell, nagyon tetszett a Luminarium. A következő program előtt volt még egy kis időnk, így betértünk a The Garden of Unearthly Delights-ba. Ez a Rymill Park északi részén körülkerített terület, ahol egy vidámparkot és a kajás bódék javarészét állították fel. A nem túl vaskos vacsi után itt megkóstoltuk a forró, frissen sült fahéjas fánkot, illetve a vattacukrot is. Sétálgatás közben még belefutottunk egy “méteres” hotdogba is.

Már majdnem fél 8 volt, mire átmentünk a park déli, szintén körbekerített részére, ami a Gluttony névre hallgatott. Itt is hasonló volt az elrendezés, de kevesebb bódéval, és több nagyon furcsa előadó térrel. Mondjuk, úgy írnám le ezeket, mint a régi farkasember mutogató cirkuszosok sátrának bejáratát, sötét drapériák, különös fények, már-már ijesztő megjelenés. Az alábbi még jól is nézett ki, ez egy ázsiai bűnbarlangnak tűnt csak, kifejezetten horgászokat célozva 🙂

A park leghátsó szegmensébe kellett átsétálnunk, hogy megnézzük a The Black Blues Brothers előadását. Túl sok mindent nem tudtunk meg róluk előre, csak annyit, hogy a csávók félmeztelenre vetkőznek meg ugrálnak a színpadon, és a téma a Blues Brothers filmen alapul. Ami félig-meddig igaznak is bizonyult. Ugyanis a produkció egy artista előadás volt, és nagyon jól szórakoztunk rajta. Voltak lelkes résztvevők a közönségből is, például az egyik kollégám barátnője, akinek a gyengéi az afro-amerikai pasik. Mit ne mondjak, nagyon jó estét szereztek neki :).

Kommentek, visszajelzések